Üdvözlünk a Toldi Forma fitneszteremben!

Több mint egy évtizede, 2013 óta vagyunk jelen a fitnesz világában, és büszkék vagyunk arra, hogy a sport és egészséges életmód elkötelezett híveinek szolgáltathatunk. A Toldi Forma nem csak egy terem – ez egy közösség, ahol az erőnlét, az egészség és az önbizalom ötvöződik, mindezt jó hangulatban, professzionális eszközökkel.

A mozgás és a testformálás iránti őszinte szenvedélyünk és elkötelezettségünk vezetett bennünket a Toldi Forma megalapításához, és azóta is ezt a hajtóerőt képviseljük minden szolgáltatásunkban.

Több mint négyszáz négyzetméteren – kültéren és beltéren egyaránt – kínálunk edzési lehetőséget, és a legkorszerűbb felszereléseket biztosítjuk, hogy minden sportolónak a legmegfelelőbb körülményeket és eszközöket tudjuk kínálni.

Amitől különlegesek vagyunk:

Lapsúlyos és tárcsasúlyos edzőgépek: Nagy hangsúlyt fektetünk a változatos edzési lehetőségekre, ezért lapsúlyos és tárcsasúlyos edzőgépeink széles választéka várja vendégeinket, hogy mindenki megtalálhassa az edzésének és céljainak megfelelő eszközöket. Mindezt beltéren összesen 200 négyzetméteren tudod kihasználni.

Kültéri edzőpark: A természetes környezetben való edzés sokak számára kedvelt megoldás, így ennek is biztosítunk lehetőséget. 200 négyzetméternyi kültéri edzőparkunkban a friss levegőn, és egy több mint száz éves tölgyfa árnyékában való mozgás élményét élvezheted, amihez a legkorszerűbb eszközöket bocsátjuk rendelkezésedre.

Professzionális szolgáltatás: Csapatunk elkötelezett aziránt, hogy a sportolni vágyók számára kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk. Az edzőink szakértelmére és tapasztalatára támaszkodva segítünk elérni az egyéni céljaidat, legyen szó testsúlycsökkentésről, izomépítésről vagy általános jó közérzetről.

Recepció és bolt: A recepción kínált termékek, mint a Scitec, Biotech és Puregold termékek, kiegészítők és minőségi sportruházat segítenek támogatni az edzéseket és az egészséges életmódot. Mindent egy helyen találsz, hogy ne csak magadból, de a teremből is kihozhasd a maximumot.

Kardió terem: Az aerob és kardió edzések kedvelői számára kardió teremmel is rendelkezünk. A legújabb gépek segítségével fokozhatod az állóképességet és formálhatod az alakodat.

Bőséges súlyok: A több mint 4 tonna súly segítségével változatos és hatékony edzéseket végezhetsz, legyen szó bármilyen súlyzós edzésről.

Modern szolárium: Az edzés után pihenés és relaxáció is különösen fontos, és ehhez hozzájárul egy modern szoláriumunk is, amit fekvő és álló pozícióban is igénybe vehetsz. Az itt elérhető vibrotréner pedig kiválóan támogatja az izomlazítást.

Alakformálás nőkre szabva: Termünkben a hölgyek is megtalálják a számukra ideális mozgásformát, például a bérlettel és napijeggyel is használható infra biciklinket, amivel nem csak a hatékony zsírégetés, de a narancsbőr elleni harc is jóval könnyebb és gyorsabb.

Minden szolgáltatásunk és felszerelésünk azért van, hogy segítsünk neked elérni kitűzött céljaidat. Együtt dolgozunk azon, hogy minden egyes látogatásod inspiráló és eredményes legyen. Téged is várunk a Toldi Forma közösségében, hogy együtt formáljuk át az életedet, és elérjük a kitűzött célokat.

Csatlakozz hozzánk és indulj el segítségünkkel az egészségesebb, energikusabb és boldogabb jövő felé!

GALÉRIA

Pin It on Pinterest